Pàgina web corporativa amb landing page i blog


Una pàgina web és la millor carta de presentació. Permet recopilar tota la teva informació i serveis en una sola plataforma i és un mitjà molt eficaç per interactuar amb els teus clients. En el cas de Krea hem dissenyat una pàgina molt dinàmica, amb vídeos en moviment i un blog que disposa de diferents categories. La pàgina disposa d'una primera fulla que actua com a landing page. Aquesta integra dos botons (Revista en PDF i Blog) i cadascun d'ells et porta a una nova fulla amb la informació pertinent per a cada apartat. La pàgina també integra un apartat de contacte i la possibilitat de fer-se subscriptor per rebre les últimes notícies i publicacions del blog. Pàgina web: www.kreandorra.com

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...