Vinil de tall


El vinil és un producte que cada dia obté més força degut a la seva gran resistència i versatilitat. S'ha convertit en un dels productes estrella per a les empreses. El vinil de tall en concret, s'utilitza per a decorar els aparadors amb formes i colors personalitzables. Aquest vinil de tall l'hem dissenyat, imprès i col·locat per a Green Factory. L'estètica escollida segueix els motius naturals que representen l'empresa (fulles i plantes). Integra el logotip de l'entitat i el seu eslògan.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...