Cartell d'alumini


El cartell de presentació del teu negoci ha d'estar cuidat al detall, és el primer que veurà el teu client a l'hora d'entrar a la teva botiga o oficina i és molt important que generi una primera impressió positiva. Per destacar dels altres establiments, aposta per un bon disseny. Aquest cartell d'alumini l'hem dissenyat, imprès i col·locat per a Passeja'm. L'estètica segueix la imatge corporativa de l'entitat i inclou el logotip de l'empresa i la informació de contacte d'aquesta.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...