Vinil monomèric


Mantenir la teva imatge actualitzada et diferenciarà de la competència. El restaurant Quatre Estacions necessitava renovar tota la seva imatge i, després d'analitzar les seves necessitats i serveis, hem creat un logotip i una imatge corporativa unificada i feta especialment per a ells. Aquesta imatge mostra un restaurant més modern, amb menjar casolà i encarat a plats italians i snaks. La imatge del nou Quatre Estacions s'ha plasmat en diferents productes físics, com és el cas d'aquest vinil monomèric, que és resistent als factors meteorològics (com l'aire, el sol o la pluja) i presenta una impressió plena de color i de llarga durada.

Com en tots els casos, SC Comunicació s'ha encarregat del disseny, la impressió i la col·locació d'aquest vinil.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...