Banderola en forma de ploma de grans dimensions

La banderola en forma de ploma incorpora una estructura d'alumini amb una bandera de tela de grans dimensions i una base lastrable amb sorra o aigua. L'alçada màxima de l'asta és de 4,5 metres i és perfecta per a tota classe d'esdeveniments exteriors, com convencions o fires, o per promocionar un negoci o servei des de llargues distàncies, ja que la seva forma i grandària proporcionen un gran impacte i una visibilitat molt àmplia. En aquest cas, Esports Rossell ha optat per un disseny amb colors vius i una tipografia clara. La banderola incorpora el logotip de l'entitat i el servei principal que ofereix. El color principal és el verd perquè és la tonalitat representativa de l'empresa.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...