Vinil monomèric amb acabat mat
El vinil és el gran clàssic de la decoració. Permet crear bonics decorats a preus competitius i disposa d'una àmplia gamma de materials adaptats a cada necessitat. En aquest cas, es tracta d'un vinil monomèric amb acabat mat fet per a interiors. L'establiment Muse necessitava una forma d'indicar on estava la seva caixa. Volia que fos una senyalística de grans dimensions i que es pogués veure des de diferents punts del local. Finalment s'ha optat per aquest vinil vertical amb el fons la paraula caixa en una tipografia clarament llegible i amb els colors corporatius de l'entitat (el daurat i el gris fosc). Aquests tipus de vinil són molt resistents i s'adapten a qualsevol superfície. Per tant, són l'opció ideal si es necessita cobrir una paret o promocionar algun servei o producte dins del mateix establiment.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...