Vinil transparent amb blanc sectoritzat en forma rodona
Si necessites promocionar un servei o producte especial, el vinil és una de les millors opcions. Accepta un ampli ventall de formats i acabats i s'adapta sobre qualsevol superfície, sigui interior o exterior. En aquest cas, Rey Shoes necessitava un suport exterior per comunicar els seus descomptes. La nostra proposta s'ha basat en un vinil transparent amb blanc sectoritzat, ja que aquest tipus de material permet que passi la llum i destaca sobre qualsevol vidre. A més, amb el blanc sectoritzat es reforça la imatge i fa que encara prengui més rellevància. El disseny del vinil s'integra per diferents paraules relacionades amb l'establiment que acaben conformant una sabata (producte principal de la botiga). D'aquesta manera, s'anuncia que hi ha rebaixes d'una forma original i es deixa entreveure quin és el producte que té dita rebaixa. El color de fons és groc per seguir amb la cromàtica del local i el text és negre per crear precisament un contrast i permetre que les lletres es llegeixin a la perfecció.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...