Expositor fet amb plaques de PVC i cable d'acerLa nostra gamma de productes és infinita. I és que a part de tots els productes que oferim, som capaços d'inventar noves plataformes comunicatives per adaptar-nos a les necessitats i demandes de cada empresa. En aquest cas. Hem creat un expositor dissenyat exclusivament per a la immobiliària Cortals.


L'expositor està format per plaques de PVC transparent impreses i s'ha subjectat a través d'un sistema de suspensió vertical fet amb cable d'acer. L'enquadrament exterior de la placa té una impressió d'efecte mat per darrere i brillant per davant. I el rectangle central està imprès amb blanc sectoritzat per donar més opacitat a la imatge i fer que sigui més visible des de fora.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...