Vinil transparent + Vinil polimèric mat amb vernís antiesgarrapadesEl vinil és una de les decoracions més versàtils. La seva grandària, disseny i acabats són totalment personalitzables i s'adapten a qualsevol superfície. En aquesta ocasió, s'ha optat per diferents tipus de vinils amb l'objectiu de refer la imatge de la terrassa d'Ocho Lounge d'una forma dinàmica i moderna. El vinil transparent s'ha utilitzat per cobrir els vidres que delimiten la terrassa. Amb aquesta opció es dona més intimitat a la terrassa i s'aprofita per mostrar algunes de les marques amb les quals treballa l'establiment. Mentre que el vinil polimèric s'ha utilitzat en els laterals de la terrassa per acabar de generar una imatge conjunta. S'ha aprofitat un disseny de fusta amb el logotip centrat per seguir l'estètica de l'interior del local i unificar tota la imatge empresarial.  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...