Banderola en forma de gota de grandària MLa banderola és un element imprescindible a l'hora de muntar una campanya de comunicació exterior. Sigui per a fires, convencions o per promocionar un establiment de portes enfora. El disseny d'aquesta banderola, feta per a Les delícies del Jimmy, integra un fons amb macarons (una de les especialitats de l'establiment) i el logotip de l'entitat. S'han utilitzat colors vius, com el rosa, combinat amb altres tonalitats més pastel per aconseguir precisament una estètica que recordi a la pastisseria més tradicional i artesanal.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...