Banderola en forma de gota


La banderola en forma de gota és un producte ideal per a tota mena de fires, convencions o altres esdeveniments on el que prima és captar l'atenció dels assistents i destacar. En aquest cas, Blót ha optat per una banderola en forma de gota de grandària M. Es tracta d'un material resistent i apte tant per a exteriors com per a interiors. El disseny s'ha fet seguint la imatge corporativa de l'establiment, amb tons foscos de fons i la imatge d'un viking en blanc, tot per mostrar una estètica robusta i amb força. A més, en tractar-se també d'una cerveseria, es reforça el producte amb aquesta estètica casolana i artesanal.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...