Vinil amb blanc cobrentEl vinil és un dels productes més versàtils. I és que el seu ús és tan ampli com es pugui imaginar: decoració, informació, imatge corporativa, esdeveniment, promoció... En aquest cas, el client volia personalitzar una taula de forma creativa i original. I la millor manera ha estat a través d'un vinil amb blanc cobrent amb el logotip i el color de Ferrari. Des de SC Comunicació hem fet el disseny, hem imprès el vinil i hem efectuat la seva col·locació.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...