Vinil monomèric amb acabat mat
El vinil és un dels materials més versàtils i fàcils d'adaptar a qualsevol necessitat i situació. En aquest cas, Auteuil necessitava un cartell per promocionar el Black Friday i ha optat per un vinil monomèric amb acabat mat que proporciona un aspecte sofisticat. Aquest material es pot col·locar sobre gairebé qualsevol superfície i és fàcil de treure, per tant, és ideal per a cartells provisionals o d'un ús determinat. El disseny del vinil segueix l'estètica tradicional i integra els colors típics atribuïts al Black Friday: negre i blanc. Tot i això, té alguns elements personalitzats per fer referència a la pròpia imatge de l'establiment, com els llavis o la tipografia característica d'Auteuil.
  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...