Pàgina web corporativa vertical amb pestanyes


Una pàgina web és la millor carta de presentació. Permet recopilar tota la teva informació i serveis en una sola plataforma i és un mitjà molt eficaç per interactuar amb els teus clients. En el cas de Net i Ben Fet hem creat una pàgina dinàmica, en format vertical i amb pestanyes que obren un nou full amb informació addicional, com el Qui som. L'estètica de la pàgina segueix les tonalitats blaves i blanques, per representar precisament l'aigua, la brillantor i la neteja. La tipografia escollida és clara i fàcil de llegir i la pàgina integra un apartat de contacte perquè els clients puguin enviar un correu directament a l'empresa amb els dubtes i qüestions que desitgin.

Pàgina web: www.netibenfet.com

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...