Pàgina web corporativa amb pestanyes


La pàgina web amb pestanyes permet separar la informació i serveis que es vol donar a conèixer a través de diferents fulls. Això permet treballar cada pestanya per separat i fer un disseny personalitzat per cada apartat, amb imatges, vídeos o qualsevol complement que es vulgui introduir. En aquesta ocasió, hem creat un disseny clar, que s'entengui fàcilment i que respecti l'estètica i la filosofia de l'empresa Monroc. Els colors predominants són el verd i el blau, ja que representen naturalitat i energia, que és precisament el que prima en l'entitat. A més, disposa de molts elements visuals i poca lletra per transmetre un missatge directe i concís.


Pàgina web:

https://www.monrocandorra.com

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...