Targeta de visita de 450 gr. amb acabat mat + vernís 3D


La targeta de visita és l'eina més utilitzada per presentar una empresa o negoci. La seva mida permet que sigui fàcil de transportar i que es pugui donar als clients o a les persones interessades en qualsevol moment i lloc. En aquest cas, s'ha seguit l'estètica creada per Anamcara i s'ha optat per contrastar els colors vius com el groc o el vermell amb un fons negre. La frontal de la targeta incorpora el logotip de l'establiment amb alguna informació sobre els seus serveis. I la posterior, inclou un espai per posar l'hora i el dia del tractament o servei que es vol contractar. D'aquesta manera, la targeta comunica la marca i, alhora, facilita la tasca d'agenda.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...