Invitació d'enllaç


Si tens un esdeveniment important, la millor manera de promocionar-lo és a través d'una invitació original i plena de creativitat. Ja sigui un aniversari, un enllaç, un acomiadament... Sigui el que sigui, idearem el disseny que més s'adapti al teu esdeveniment i necessitats. En aquesta ocasió, el Nuno i la Ferdinanda han optat per una invitació de boda senzilla però plena de personalitat. Disposa d'un acabat satinat que li proporciona brillantor i sedositat al paper. Els colors predominants escollits (blanc i verd), representen serenor, vida, natura i creixement. I és que aquests són precisament alguns dels valors que representen la unió i l'enllaç.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...