Enganxina per a vidre


Cridaneres i curioses. Les etiquetes adhesives o enganxines són el reclam perfecte per plasmar el teu missatge en un disseny únic. Es poden imprimir en diferents materials i utilitzar tant per a interiors com exteriors. En aquest cas, el disseny correspon a una promoció de la guia d'Andorra GUIAND. El seu contingut és senzill: el logotip de l'empresa i un QR que et trasllada directament a la seva pàgina web. El fons és blanc per mantenir una estètica neta i perquè els altres elements ressaltin més.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...