Samarreta prèmium 100% cotó amb impressió de serigrafia a un color


La raó més obvia per personalitzar una samarreta i incloure-la dins de l'estratègia comunicativa d'una empresa és que es tracta d'un producte increïblement pràctic per ampliar la visibilitat i notorietat d'una marca. Per assegurar-te un resultat completament exclusiu, pots estampar les teves samarretes en una gran varietat d'estils per adaptar-les als gustos dels teus consumidors i usuaris. Via Norte ha optat per una samarreta bàsica amb el logotip de l'empresa en blanc. El color és un dels més utilitzats en la restauració i dona molt bon resultat.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...