Flyer de 170 gr. amb estucat brillantEl flyer és l'eina comunicativa per excel·lència. És indispensable en qualsevol campanya publicitària o de màrqueting i permet acollir una àmplia varietat de composicions (fotografies, text, gràfics...).


En aquest cas, el flyer de Casa Eyre s'ha utilitzat per anunciar l'obertura del local. El flyer respecta la imatge corporativa que hem creat per a l'establiment. La part de davant es compon del logotip i d'un fons de pissarra negra, que és precisament el material que es troba en les parets del local. A més, es complementa amb una ampolla d'oli d'aspecte casolà per donar una imatge de naturalista i mostrar que els plats de l'establiment són casolans. La part posterior, en canvi, integra l'anunci de la nova obertura, informació de contacte i una petita informació sobre els serveis que ofereix el restaurant.


Els colors principals són el negre i el groc. Són dos colors que contrasten a la perfecció i que proporcionen una estètica cridanera i vistosa.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...