Butlleta de paper reciclat amb estucat mat, 190 gr. i format A6


Si tens present fer un sorteig o un esdeveniment promocional, et proposem una butlleta personalitzada. És ideal per donar a conèixer l'empresa i, alhora, fomentar una activitat entre els teus clients. En el cas d'Amelia Ungles, es tracta d'una butlleta feta amb paper reciclat de 190 gr. de gruix. Integra un acabat mat i el seu format és A6. En tractar-se d'un sorteig per a un viatge, la part de davant de la butlleta mostra una imatge d'un indret paradisíac. I la posterior, la informació de contacte i l'escrit que han d'omplir els clients per participar en el sorteig. En general, la butlleta segueix l'estètica d'una postal, ja que és un element que es relaciona directament amb l'acció de viatjar.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...