Vinil polimèric de paret amb acabat mat


El vinil és el gran clàssic de la decoració. Permet crear bonics decorats a preus competitius i disposa d'una àmplia gamma de materials adaptats a cada necessitat. En aquest cas, es tracta d'un vinil polimèric de paret amb acabat mat. El disseny segueix l'estètica de la Muse i s'ha fet amb una funció explicativa. La intenció és mostrar els diferents serveis i productes que ofereix l'establiment. Per aquest motiu, es basa d'un fons lluminós de color blanc i unes lletres negres, ja que és la combinació que més contrasta en el món visual i que permet obtenir un text clar i entenedor. A més, hi ha diferents elements que complementen la informació, com imatges d'alguns productes o destacats en groc i en blau que acaben d'aclarir el missatge.


  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...