Targeta de visita amb vernís selectiuLa targeta de visita és l'eina més utilitzada per presentar una empresa o negoci. La seva mida permet que sigui fàcil de transportar i que es pugui donar als clients o a les persones interessades en qualsevol moment i lloc. En aquest cas, la targeta de Casa Eyre respecta la imatge corporativa que hem creat per a l'establiment. La part de davant es compon del logotip i d'un fons de pissarra negra, que és precisament el material que es troba en les parets de Casa Eyre. La part posterior, en canvi, integra la informació de contacte i una petita informació sobre els serveis que ofereix el restaurant. Els colors principals són el negre i el groc. Són dos colors que contrasten a la perfecció i que proporcionen una estètica cridanera i vistosa.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...