Flyer A6 amb estucat mat


Els flyers tenen moltes utilitats. En aquest cas, hem optat per utilitzar la base d'un flyer com a xec de regal. Hem elaborat un disseny especial per a Anamcara i els seus serveis. El flyer/xec incorpora el logotip de l'empresa, la informació de contacte i un espai per indicar el regal que s'atorga. Tota l'estètica del flyer respecta la imatge corporativa que hem creat exclusivament per Anamcara i es nodreix de colors vius per despertar els sentits. Els fons del flyer és negre per ressaltar encara més els colors i per donar una estètica impactant.


  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...