Vinil adhesiu one-way microperforat


El vinil adhesiu one-way microperforat és perfecte per a exteriors. És molt resistent i s'adapta a qualsevol superfície. És ideal per cobrir els vidres exteriors d'un local i evitar que es vegi l'interior. També es pot combinar amb parts transparents per deixar entreveure els serveis que s'ofereixen, com hem fet amb CUT. Hem optat per deixar l'interior de la paraula CUT sense cap color perquè ressalti molt més i, alhora, es vegi part de l'establiment. El disseny del vinil respecta la imatge corporativa que hem creat per a CUT i es nodreix d'un fons que simula la fusta, ja que precisament es tracta d'un negoci de serralleria i de construcció. Per tant, s'ha intentat conservar una estètica d'obra i de reparació que vagi d'acord amb tota la marca. A més, la C de CUT es forma d'unes dents de serra que encara donen més joc a la imatge i acaben de confirmar la identitat del negoci.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...