Flyer amb acabat brillant de 135 gr.


El flyer és l'eina comunicativa per excel·lència. És indispensable en qualsevol campanya publicitària o de màrqueting i permet acollir una àmplia varietat de composicions (fotografies, text, gràfics...). En aquest cas, s'ha acompanyat el flyer amb un acabat brillant, que li dona un aspecte més sofisticat i realça molt més els colors. El flyer de MMC Núvies segueix l'estètica de l'empresa: colors neutres i pastel, com el marró o el blanc, i una tipografia neta i clara. Aquest flyer s'ha emprat per anunciar la inauguració d'un local. D'aquesta manera, la part de davant informa del nou esdeveniment i la posterior explica els serveis que ofereix l'empresa i la seva filosofia.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...