Vinil translúcid d'interiorKaori ha vestit el seu local amb diferents vinils translúcids d'interior. Aquest material és apte per a superfícies llises o lleugerament variables i deixa passar la llum però no permet que es visualitzi el que hi ha al davant o al darrere. S'utilitza molt com a pantalla de privacitat o per diferenciar espais. El disseny integra un arbre amb fulles roses i verdes, que són els colors que predominen a l'establiment. A més, l'arbre representa creixement, natura, salut... i s'associa molt amb els negocis d'estètica o spas. Tot plegat conforma una imatge neta, de tranquil·litat i perfecta per a un centre de bellesa.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMMUNICATION

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...